Het hebben van een baan is meer dan

Het hebben van inkomen alleen

Wij bellen u terug!

vul uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

  Visie Inner-Aktie

  missie en visie inner-aktie

  Onze visie

  Onze visie is dat het hebben van een baan meer is dan het hebben van een inkomen alleen.
  Na een periode van financiële afhankelijkheid (een uitkering) is het vaak lastig om los te komen van de overtuiging dat men geen bijdrage meer kan leveren aan de werkende samenleving.
  Inner-Aktie gaat met de deelnemer aan de slag met geloof in eigen kracht, regie over eigen leven en inzicht in kwaliteiten en eigenschappen. Op dat fundament bouwen we stapsgewijs verder naar zelfredzaamheid. Wij geloven dat kandidaten voortgang boeken door het zetten van kleine stappen. Hierdoor krijgen ze vertrouwen in eigen mogelijkheden en groeit het zelfvertrouwen. Dit zelfvertrouwen geeft hun de mogelijkheid om te kunnen geloven in het behalen van de gestelde doelen door het ondernemen van concrete acties.
  Inner-Aktie is gericht op het geven van inzicht ten aanzien van eigen verantwoordelijkheid, spiegelen van gedrag, richting geven en ondersteunen waar dat helpend en nodig is. De deelnemer is regiehouder die de inzet bepaalt van het traject. Hierdoor wordt ervaren dat het resultaat de opbrengst is van eigen inzet wat duurzaamheid ten goede komt.

  Missie Inner-Aktie

  Missie_Inner-Aktie

  De missie van Inner-Aktie is om samen met de deelnemer zelfredzaamheid te bereiken waardoor de neerwaartse spiraal wordt doorbroken. Hierdoor ontstaat er beweging op meerdere leefdomeinen waaronder verrijking in sociaal netwerk, energie voor opvoeding, bredere  interesses, structuur, gezonde leefstijl, geloof in eigen kunnen, enz.

  Deze afbeelding is onze metafoor om onze missie en visie te benadrukken. Een deelnemer ontwikkelen lukt pas écht wanneer deze klaar is om informatie te ontvangen en verwerken.

  Wanneer het innerlijk (groene bakje) nog té veel praktische ballen in de lucht moet houden en niet in balans is, lukt het niet de informatie vast te houden. Daarmee is een nieuwe teleurstelling geboren en ontstaat er nog meer onzekerheid en weerstand om een nieuwe stap te zeten.
  Vanuit innerlijke kracht (groene bakje) in balans naar aktie.

  Onze kernwaarden

  • Oprechtheid
  • Vertrouwen
  • Resultaat

  Ervaringen

  Cheyenne
  Deelnemer Jobcoaching
  format_quoteSaskia is mijn jobcoach. In mijn situatie is werk vinden lastig, maar na elke tegenslag blijft ze positief en enthousiast wat mij weer helpt om de moed niet op te geven. Ik ben heel blij met de hulp van Inner-Aktie.
  Karen
  Deelnemer IK BEN
  format_quote'Wat was het een geweldige steun in de rug voor mij. Ik was alleen maar boos en had een kort lontje. Nu zie ik waartoe ik eigenlijk zelf in staat ben, ik heb nu zelfs werk gevonden voor 32 uur. Heel blij dat ik op deze manier in beweging ben gebracht'
  Bernadette Leeuwenberg
  Bedrijfsadviseur transport, logistiek, bouw, techniek, infra
  format_quoteMet Shirley van den Kolk werk ik inmiddels jarenlang samen en sinds een tijdje via Inner-Aktie. Altijd een betrouwbare en professionele partner in onze projecten van de gemeente Utrecht. Momenteel als onmisbare coach van onze kandidaten die een grote afstand tot de arbeidsmarkt hebben en ondersteuning krijgen in hun weg naar duurzaam werk als chauffeur Leerlingenvervoer. Shirley is daarbij een doortastende en vasthoudende coach. Ze heeft heel goed in beeld wat deze mensen echt nodig hebben en gaat hierin heel ver. Hoe bijzonder is het om iemand thuis op te zoeken en samen voor te bereiden op een examen in coronatijd? Deze persoonlijke aandacht is zo belangrijk voor onze kandidaten die op deze manier vertrouwen krijgen in hun eigen kunnen en vervolgens weer zelfstandig kunnen functioneren in onze maatschappij. Ik hoop dat we dit project breder kunnen trekken en ook nog andere projecten van de grond kunnen krijgen. Ideeën genoeg!
  Astrid de Jager
  Consulent Werk-en Inkomen
  format_quoteInner-Aktie staat voor mij als een dynamisch en communicatief sterk team, waar snel op problemen wordt gereageerd en altijd een oplossing wordt gecreëerd. Niets is Inner-Aktie teveel. Waar zij zich vooral in onderscheiden is dat zij van alle markten thuis zijn, heb je jobcoaching nodig is het er, wil je wandelcoaching inzetten, is het er. De in-aktie waar Inneraktie (het zit al in de naam) voor staat is voor mij al genoeg bewezen.
  Jessica de Graauw
  Senior Medewerker Leerlingzaken
  format_quoteInner-Aktie kenmerkt zich voor mij als het levende bewijs dat het mogelijk is een duurzame, professionele en betrokken samenwerking op complexe vraagstukken vorm te geven. Dit vanuit verschillende rollen en waarbij het resultaat en de kwaliteit vanuit maatschappelijke verantwoordelijkheid voorop staat. De combinatie van  inhoudelijke vakkennis, competenties en congruente communicatie (van Shirley / Inner-Aktie) wordt aangevuld met een relevant netwerk wat zij delen. We werken samen vanuit de overtuiging dat een succes gebouwd is op waarde voor alle betrokkenen. En heel belangrijk: Inner-Aktie geeft ons team voorwaartse kracht en werkplezier!