GELOOF IN EIGEN KRACHT

Wij bellen u terug!

vul uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

  Coaching

  Werkt een persoonlijke benadering altijd, bij ieder mens, bij elk individu of ieder team? Ja, Inner-Aktie gelooft daar sterk in.
  Wij gaan uit van het ontwikkelen van innerlijke kracht om deelnemers vanuit deze kracht te laten groeien.

  Het luisteren naar de kandidaat en de persoonlijke benadering is voor ons een voorwaarde in de coaching. Om deze manier maken
  wij echt contact en is er een basis om vanuit vertrouwen samen stappen te gaan zetten.

  Aanbod Coaching

  Coaching gemeenten_Inner-Aktie

  Coaching gemeenten

  Vanuit de participatiewet coachen wij deelnemers richting participatie of re-integratie. In het gesprek proberen wij een compleet beeld te krijgen van de kandidaat op alle leefdomeinen. We kijken naar de kansen en mogelijkheden vanuit de behoeften en interesses van de kandidaat. Wij geloven dat wanneer je aansluit bij de belevingswereld van de kandidaat er intrinsieke motivatie ontstaat om een stap te maken richting participatie en of re-integratie.

  Coaching medewerkers_Inner-Aktie

  Coaching medewerkers

  Vanuit organisaties coachen wij medewerkers die soms zijn vastgelopen op privégebied of in hun werksituatie. In onze coaching zijn wij transparant naar zowel werkgever als werknemer en starten wij altijd vanuit een gezamenlijk gesprek om de doelen helder te maken voor beide partijen. Vervolgens gaan we aan de slag met de gestelde doelen.

  Jobcoaching_Inner-Aktie

  Jobcoaching

  Wanneer kandidaten hulp nodig hebben bij het uitvoeren van hun werk. Kunnen wij als jobcoach ondersteunen tijdens het werk. Het UWV of de gemeente vergoedt de inzet van een jobcoach als de kandidaat langdurige een ziekte of handicap heeft die de kandidaat belemmert in zijn werk. Dit wordt ook wel een structurele functionele beperking (SFB) genoemd. Vanuit Inner-Aktie ontwikkelen wij een persoonlijk rainingsprogramma om de kandidaat het werk te leren en daarin te begeleiden op de
  werkvloer. Hierdoor kunnen wij de kandidaat helpen zijn werk zo goed mogelijk uit te voeren.

  Ervaringen

  Cheyenne
  Deelnemer Jobcoaching
  format_quoteSaskia is mijn jobcoach. In mijn situatie is werk vinden lastig, maar na elke tegenslag blijft ze positief en enthousiast wat mij weer helpt om de moed niet op te geven. Ik ben heel blij met de hulp van Inner-Aktie.
  Karen
  Deelnemer IK BEN
  format_quote'Wat was het een geweldige steun in de rug voor mij. Ik was alleen maar boos en had een kort lontje. Nu zie ik waartoe ik eigenlijk zelf in staat ben, ik heb nu zelfs werk gevonden voor 32 uur. Heel blij dat ik op deze manier in beweging ben gebracht'
  Bernadette Leeuwenberg
  Bedrijfsadviseur transport, logistiek, bouw, techniek, infra
  format_quoteMet Shirley van den Kolk werk ik inmiddels jarenlang samen en sinds een tijdje via Inner-Aktie. Altijd een betrouwbare en professionele partner in onze projecten van de gemeente Utrecht. Momenteel als onmisbare coach van onze kandidaten die een grote afstand tot de arbeidsmarkt hebben en ondersteuning krijgen in hun weg naar duurzaam werk als chauffeur Leerlingenvervoer. Shirley is daarbij een doortastende en vasthoudende coach. Ze heeft heel goed in beeld wat deze mensen echt nodig hebben en gaat hierin heel ver. Hoe bijzonder is het om iemand thuis op te zoeken en samen voor te bereiden op een examen in coronatijd? Deze persoonlijke aandacht is zo belangrijk voor onze kandidaten die op deze manier vertrouwen krijgen in hun eigen kunnen en vervolgens weer zelfstandig kunnen functioneren in onze maatschappij. Ik hoop dat we dit project breder kunnen trekken en ook nog andere projecten van de grond kunnen krijgen. Ideeën genoeg!
  Astrid de Jager
  Consulent Werk-en Inkomen
  format_quoteInner-Aktie staat voor mij als een dynamisch en communicatief sterk team, waar snel op problemen wordt gereageerd en altijd een oplossing wordt gecreëerd. Niets is Inner-Aktie teveel. Waar zij zich vooral in onderscheiden is dat zij van alle markten thuis zijn, heb je jobcoaching nodig is het er, wil je wandelcoaching inzetten, is het er. De in-aktie waar Inneraktie (het zit al in de naam) voor staat is voor mij al genoeg bewezen.
  Jessica de Graauw
  Senior Medewerker Leerlingzaken
  format_quoteInner-Aktie kenmerkt zich voor mij als het levende bewijs dat het mogelijk is een duurzame, professionele en betrokken samenwerking op complexe vraagstukken vorm te geven. Dit vanuit verschillende rollen en waarbij het resultaat en de kwaliteit vanuit maatschappelijke verantwoordelijkheid voorop staat. De combinatie van  inhoudelijke vakkennis, competenties en congruente communicatie (van Shirley / Inner-Aktie) wordt aangevuld met een relevant netwerk wat zij delen. We werken samen vanuit de overtuiging dat een succes gebouwd is op waarde voor alle betrokkenen. En heel belangrijk: Inner-Aktie geeft ons team voorwaartse kracht en werkplezier!