Wij geloven in de kracht

van ieder individu

Wij bellen u terug!

vul uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

  team

  Shirley-van-den-Kolk-2022---Inner-Aktie

  Shirley van den Kolk

  Eigenaar & Trainer / Coach

  Na ruim 20 jaar werkzaam te zijn geweest in de wereld van personenvervoer ontstond er door organisatiewijziging een punt van reflectie. Doorgaan op deze bekende weg of het roer om en een stap zetten naar nieuw, onbekend en ook wel spannend! Ik heb voor het laatste gekozen en ben gestart als zelfstandig ondernemer.
  Al langer dacht ik na om iets te doen met mijn ervaringen als alleenstaande bijstandsmoeder.
  Ik heb deze ervaringen omgezet in een training van herkenning, inspiratie en ondersteuning voor mensen in een gelijke situatie. Ik krabbelde uit de bijstand door het aannemen van 3 banen. Met de vastberadenheid om het op eigen kracht te kunnen doen ontstonden kansen om te werken, te leren en mijzelf te ontwikkelen.

   

  Door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te inspireren met mijn persoonlijke verhaal en mijn eigen worsteling om de bijstand achter me te laten heb ik ontdekt dat juist de herkenning en ervaringsdeskundigheid helpt. Ik heb een verhaal te vertellen dat motiveert en deelnemers helpt weer een houvast te vinden. De oorspronkelijke training is inmiddels ontwikkeld naar een eigen trainings-scholingsprogramma en het fundament geworden van Inner-Aktie.

  Ik sta voor Inner-Aktie, samen met het mooie Inner-Aktie team bouw ik aan groei om zoveel mogelijk mensen deze ondersteuning te bieden. Het maakt mij trots als een deelnemer de weg naar werk vindt, want ik weet uit ervaring wat dat met iemands eigenwaarde doet.

  ‘Het is mij gelukt mijn weg te vinden naar financiële zelfstandigheid en daarmee geloof ik écht dat het iedereen kan lukken’. Of je het écht wilt is de belangrijke vraag en al heb je het antwoord niet direct, samen komen we er wel achter wat je échte motivatie is én wat je drempels zijn.’

  Antoinette van der Veer

  Trainer / Coach

  Antoinette van der Veer - Inner-AktieOmdat mijn kinderen al bijna helemaal hun eigen benen gebruiken kon ik de mijne strekken en een ander pad kiezen. Na 30 jaar werken als hulpverlener en manager in de GGZ en verslavingszorg, heb ik in 2021 de ruimte genomen om andere keuzes te maken. Alles wat ik doe wil ik doen met mijn hart en met mijn tomeloze energie wil ik bijdragen aan een positieve wereld.

  Daarom werk ik sinds juli 2022, onder de indruk van de energie, de visie en de aanpak, als begeleider voor Inner-Aktie. Het team van Inner-Aktie is heel gemotiveerd en enthousiast om de wereld te bewegen. Dat maakt samenwerken met dit team tot een feestje van herkenning en betrokkenheid.

  Naast mijn werk bij Inner-Aktie ben ik ook conflictbegeleider, bemiddelaar en mediator voor families, organisaties en buurten. Ook werk ik als teammanager voor Nederland Geldzorgenvrij bij 0800-8115, een gratis hulplijn voor mensen met geldzorgen.

  Voor al mijn werkzaamheden staat voorop dat de begeleiding gericht is op het zelf ontdekken en vinden van een nieuwe duurzame toekomst. Via open communicatie, humor en een nuchtere aanpak. Ik geloof in de eigen regie en de groeikrachten van personen. Het herstelvermogen van mensen heeft me vaak verrast en geïnspireerd. Het voelt als een voorrecht dat ik vanuit vertrouwen, van zo dichtbij, mag meewandelen in het leven van anderen.

  Als ik vrij ben zoek ik graag de natuur op, ik wandel en kampeer. Ik hou van eten en daarom ook van koken. Mijn andere zintuigen laat ik graag genieten of gruwelen van boeken, film, muziek, kunst en cultuur.

   

   

  Xandra Zittema

  Junior Trainer / Coach

  Mijn naam is Xandra Zittema, moeder van een zoon en dochter.

  De weg naar mijn droombaan bij Inner-Aktie is een hele lange weg geweest. Een lastig verleden zorgde voor het vormen van een slecht zelfbeeld en niet presteren zoals van mij werd verwacht maakte dat ik nooit echt blij was met wie ik was. Woede, ongeloof, onmacht en verdriet dat is wat ik steeds voelde.

  Na 6 jaar WSNP ben ik een Transformatie Coach Training gaan volgen bij Robert Bridgeman. Hier begon ik mij langzaam te realiseren dat ik vastgeroest zat in het verleden, bleef hangen in de rol van slachtoffer. De oude overtuigingen, de oude patronen moesten doorbroken worden.

  Aansluitend op deze training kwam ik via de gemeente Huizen bij Shirley terecht en volgde ik de training “Ik Ben”. Daar heb ik het inzicht gekregen om nog een stap verder te gaan. Namelijk wat kan ik NU doen om mijn leven betekenis te geven. Ik leerde naar mezelf te kijken met een ‘Ik mag er zijn en ik kan zoveel meer dan ik nu doe!’ Ik zat nog steeds in de bijstand maar met hulp van Inner-Aktie besloot ik dat het tijd was om aan het werk te gaan. Ik heb aangepakt wat er voor handen was, dus ging aan het werk in de horeca.

  Nee, het was niet mijn droombaan maar het maakte me de afgelopen 2 jaar wel financieel zelfstandig. Ik ben veel gaan lezen, volgde trainingen, verdiepte mij in NLP en heb mijn persoonlijke groei doorgezet. Het contact met Shirley is gebleven, ik heb mee mogen lopen met trainen en coachen en (naast mijn drukke baan in de horeca) geïnvesteerd in de ontwikkeling die nodig was om mijn doel te bereiken, ik kan nu zeggen dat ik nu wél ga starten met mijn droombaan!
  Ik ga bij Inner-Aktie aan de slag als Junior Trainer/Coach en dat maakt mij ontzettend gelukkig. Ik weet dat de levenservaring die ik meeneem waardevol gaat zijn voor anderen die het óók lastig vinden het juiste pad te bewandelen.

  Als ik het kan, kan een ander het ook. Het loslaten van het verleden en van oude overtuigingen is zó belangrijk. Geloven in jezelf en de juiste mindset creëren, stap voor stap naar een nieuw leven dat gun ik iedereen.

  Anya Wiersma

  Trainer / Coach

  Anya-Wiersma_Inner-AktieNaast wandelcoach en shinrin yoku gids ben ik ook zen meditatiedocent. Mijn missie is mensen in beweging te zetten; door te wandelen in de natuur en
  daarbij de symboliek in de natuur betrekken bij de coachingsvraag. De missie van Inner-Aktie spreekt mij aan omdat zij uitgaan van de innerlijke kracht van de mens. Ieder mens heeft een eigen kracht waarmee het zichzelf vooruitbrengt. Inner-Aktie gelooft in mensen; dit stralen zij uit naar de mensen waarmee zij werken.
  Ik breng energie en beweging bij Inner-Aktie. Ik geloof dat een mens alles al in zich heeft: kracht, wijsheid, alleen zit dat soms door verschillende oorzaken verstopt. Door mensen letterlijk in beweging te zetten door in de natuur met hen te gaan wandelen. Probeer ik deze eigen kracht naar boven te krijgen. De in de natuur opgedane inzichten kan hen ondersteunen in hun verdere
  stappen in het leven.

  Saskia van Vilsteren

  Re-integratie Manager

  Saskia-van-VilsterenNa mijn afgeronde studie Maatschappelijk werk en dienstverlening heb ik de nodige ervaring opgedaan
  binnen de WMO. Vanuit hier ben ik als ZZP´er gestart onder de naam VER. Ik mag voor Inner-Aktie met kandidaten werken aan hun persoonlijke traject richting werk. Naast enthousiasme en positiviteit breng ik empathie en doorzettingsvermogen mee. Door goed te luisteren naar de behoefte en wensen van mijn kandidaat en deze te koppelen aan kansen, mogelijkheden en zelfreflectie ontstaat er een goede match en gelijkwaardige samenwerking die tot mooie resultaten leidt.
  Kandidaten ondersteunen op hun pad in(innerlijke) ontwikkeling naar het
  terugpakken van de regie op hun eigen leven, verantwoordelijkheid nemen, dit vind ik erg belangrijk. Vanuit hier kan men werken naar en in de Aktie, dit sluit feilloos aan bij de missie en visie van Inner-Aktie

  Angelien Verkerk

  Praktijkinstructeur Ik Vervoer

  Angelien Kroes-Verkerk - Inner-AktieIk ben Angelien, ik woon in Warnsveld.
  Als praktijkinstructeur voor de opleiding Ik Vervoer ga ik elke dag met de deelnemers op pad, ik laat ze meer rijervaring opdoen en we gaan met- en van elkaar leren. Dit doen we allemaal om ervoor te zorgen dat de mensen met meer zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld onderweg gaan naar de examens én naar financiële zelfstandigheid.

  Ik neem 18 jaar ervaring in het vak personenvervoer mee en vind het erg mooi dit te delen met deze speciale doelgroep.
  De manier waarop Inner-Aktie met de deelnemers werkt voelt voor mij als een warme jas, zeggen wat je doet en doen wat je zegt, dat past bij mij.
  Ik ben blij met mijn plek binnen het mooie team van Inner-Aktie en trots om een schakel te kunnen zijn in de mooie resultaten die we samen met de deelnemers bereiken.

  Meike Esselink

  Budgetcoach

  Meike_Inner-AktieAls budgetcoach help ik de kandidaten de laatste stap te zetten naar werk. Wanneer alle trainingen zijn doorlopen en het bijna zover is om aan de slag te gaan, kan iemand ineens heel onzeker worden om het ‘oude’ achter zich te laten. Men vraagt zich af wat er financieel veranderd. Wat gebeurt er met mijn inkomen en toeslagen? Zijn er andere financiële vragen of is er advies nodig? Als budgetcoach wil ik die onzekerheid wegnemen door de kandidaten alvast wat tips mee te geven in de training. Is er meer hulp of advies nodig? Dan maak ik een afspraak met de kandidaat om hier samen naar te kijken en dit uit te zoeken. Daarnaast bied ik een stukje nazorg door de kandidaten de eerste 2 maanden te begeleiden in de nieuwe financiële situatie. Daarmee nemen we de laatste horde weg en kan de kandidaat vol vertrouwen aan de slag.

  Paola Costa

  Trainer / Coach

  Paola Costa - Inner-AktieMet plezier, passie en enthousiasme begeleid, coach en bemiddel ik mensen naar werk. 

  Samen met de kandidaat ga ik op zoek naar de mogelijkheden en de kansen door ze te motiveren en te inspireren. Ik geloof enorm in je eigen kracht staan, waardoor jezelf altijd het beste weet te presenteren. Daarom klopt de match tussen mij en Inner-Aktie ook zo goed. Als jezelf iets behaald hebt dan geeft dat positieve energie en zelfvertrouwen. Als ervaringsdeskundige weet ik welke hobbels er genomen moeten worden om te komen waar je uiteindelijk wil zijn. De angst om die hobbelende weg te bewandelen, het vertrouwende los te laten en uiteindelijke te komen waar je wil zijn, is iets wat ik door mijn coaching probeer te bewerkstelligen. Mijn gesprekken zullen altijd opbouwend zijn, vertrouwen in elkaar krijgen en in gaan op de vraag: wat is er nodig om wel weer aan het werk te kunnen gaan?  Ik geef ze handvaten en inzichten om weer te geloven in zichzelf zodat ze uiteindelijk zelf de actie zullen ondernemen.

  Daarnaast heb ik een uitzendbranche achtergrond waardoor ik de arbeidsmarkt goed in kaart weet te brengen en de kandidaten kan helpen met de bemiddeling naar de betaalde baan.

   

  Eline Lamberink Spanhak

  Trainer / Coach

  Helpen en er voor de ander kunnen zijn is waar ik blij van word. Het begon met het behalen van de opleidingen sociaal pedagogisch medewerker kinderopvang en woonbegeleiding. Na zes jaar werkzaam als leidinggevende in de logistiek met uiteindelijk een paar jaar in de kinderopvang te hebben gewerkt breng ik mijn eigen kleur en voorbeelden mee. Nieuwsgierig en leergierig als ik was volgde ik aan de zijlijn diverse trainingen op het gebied van ontwikkeling. Uiteindelijk vond ik het geleerde te mooi om voor mijzelf te houden wat uitmondde tot het starten van een eigen bedrijf. Tijdens het hebben van een eigen bedrijf kwam ik erachter dat dit niet mijn pad was wegens zoveel randzaken. Het helpen, inspireren en motiveren -het leukste om te doen- kon hierdoor nooit helemaal op de eerste plek staan. Na het stoppen van mijn bedrijf tijdens een break in een parttimebaan waar ik niet op mijn plek zat ontstond de zoektocht naar wat wil ik nu en wat maakt mij blij? Daar kwam Inner Aktie op mijn pad. Een plek van je thuis mogen voelen. Kijkende naar wat jij als persoon nodig hebt om te groeien.

  Bij Inner Aktie richt ik mij op de training Ik in de KinderOpvang en coaching. Hier kan ik opgedane kennis en ervaring tot uiting brengen en de kandidaat voorthelpen. Ondersteuning en begeleiding geven om in beweging te komen en jezelf ontdekken. Om, om hulp te leren vragen en leren omgaan met uitdagingen. Ik kan het niet voor je doen, ik kan helpen door het met jou samen te doen. Om jou te helpen het leren zelf te doen. Dat jij je weg mag vinden met de stukken in jouw rugzak welke jij nodig hebt om jouw leven zo vorm te geven dat je er gelukkig van wordt en kan blijven.”