Wij geloven in de kracht

van ieder individu

Wij bellen u terug!

vul uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

  team

  Shirley-van-den-Kolk-2022---Inner-Aktie

  Shirley van den Kolk

  Eigenaar / trainer / coach

  Na ruim 20 jaar werkzaam te zijn geweest in de wereld van personenvervoer ontstond er door organisatiewijziging een punt van reflectie. Doorgaan op deze bekende weg of het roer om en een stap zetten naar nieuw, onbekend en ook wel spannend! Ik heb voor het laatste gekozen en ben gestart als zelfstandig ondernemer.
  Al langer dacht ik na om iets te doen met mijn ervaringen als alleenstaande bijstandsmoeder.
  Ik heb deze ervaringen omgezet in een training van herkenning, inspiratie en ondersteuning voor mensen in een gelijke situatie. Ik krabbelde uit de bijstand door het aannemen van 3 banen. Met de vastberadenheid om het op eigen kracht te kunnen doen ontstonden kansen om te werken, te leren en mijzelf te ontwikkelen.

   

  Door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te inspireren met mijn persoonlijke verhaal en mijn eigen worsteling om de bijstand achter me te laten heb ik ontdekt dat juist de herkenning en ervaringsdeskundigheid helpt. Ik heb een verhaal te vertellen dat motiveert en deelnemers helpt weer een houvast te vinden. De oorspronkelijke training is inmiddels ontwikkeld naar een eigen trainings-scholingsprogramma en het fundament geworden van Inner-Aktie.

  Ik sta voor Inner-Aktie, samen met het mooie Inner-Aktie team bouw ik aan groei om zoveel mogelijk mensen deze ondersteuning te bieden. Het maakt mij trots als een deelnemer de weg naar werk vindt, want ik weet uit ervaring wat dat met iemands eigenwaarde doet.

  ‘Het is mij gelukt mijn weg te vinden naar financiële zelfstandigheid en daarmee geloof ik écht dat het iedereen kan lukken’. Of je het écht wilt is de belangrijke vraag en al heb je het antwoord niet direct, samen komen we er wel achter wat je échte motivatie is én wat je drempels zijn.’

  Diana Inamahoro Idi

  Administratie

  Diana Inamahoro Idi - InnerAktieMijn naam is Diana, ik woon in Bussum en ben trotse moeder van 2 prachtige dochters (Faith & Elly-May)

  Door middel van een werkervaringsplaats heeft Inner-Aktie mij de kans geboden om het team te komen versterken in de functie van management- assistente. Mijn kwaliteiten liggen op het gebied van administratie, plannen en heel veel dingen regelen voor het team.

  De doelgroep waar Inner-Aktie mee werkt is voor mij herkenbaar en ik zie daarom de toekomst met enthousiasme en vertrouw tegemoet. Wat heel prettig voor mij voelt is dat ik veel contact heb met collega’s en dat iedereen in het team zijn/haar eigen toegevoegde waarde heeft. Inmiddels is de werkervaringsplaats omgezet in een arbeidsovereenkomst en mag ik met trots zeggen dat ik onderdeel ben van Team Inner-Aktie!

  Anya Wiersma

  Trainer / Coach

  Anya-Wiersma_Inner-AktieNaast wandelcoach en shinrin yoku gids ben ik ook zen meditatiedocent. Mijn missie is mensen in beweging te zetten; door te wandelen in de natuur en
  daarbij de symboliek in de natuur betrekken bij de coachingsvraag. De missie van Inner-Aktie spreekt mij aan omdat zij uitgaan van de innerlijke kracht van de mens. Ieder mens heeft een eigen kracht waarmee het zichzelf vooruitbrengt. Inner-Aktie gelooft in mensen; dit stralen zij uit naar de mensen waarmee zij werken.
  Ik breng energie en beweging bij Inner-Aktie. Ik geloof dat een mens alles al in zich heeft: kracht, wijsheid, alleen zit dat soms door verschillende oorzaken verstopt. Door mensen letterlijk in beweging te zetten door in de natuur met hen te gaan wandelen. Probeer ik deze eigen kracht naar boven te krijgen. De in de natuur opgedane inzichten kan hen ondersteunen in hun verdere
  stappen in het leven.

  Antoinette van der Veer

  Trainer / Coach

  Antoinette van der Veer - Inner-AktieOmdat mijn kinderen al bijna helemaal hun eigen benen gebruiken kon ik de mijne strekken en een ander pad kiezen. Na 30 jaar werken als hulpverlener en manager in de GGZ en verslavingszorg, heb ik in 2021 de ruimte genomen om andere keuzes te maken. Alles wat ik doe wil ik doen met mijn hart en met mijn tomeloze energie wil ik bijdragen aan een positieve wereld.

  Daarom werk ik sinds juli 2022, onder de indruk van de energie, de visie en de aanpak, als begeleider voor Inner-Aktie. Het team van Inner-Aktie is heel gemotiveerd en enthousiast om de wereld te bewegen. Dat maakt samenwerken met dit team tot een feestje van herkenning en betrokkenheid.

  Naast mijn werk bij Inner-Aktie ben ik ook conflictbegeleider, bemiddelaar en mediator voor families, organisaties en buurten. Ook werk ik als teammanager voor Nederland Geldzorgenvrij bij 0800-8115, een gratis hulplijn voor mensen met geldzorgen.

  Voor al mijn werkzaamheden staat voorop dat de begeleiding gericht is op het zelf ontdekken en vinden van een nieuwe duurzame toekomst. Via open communicatie, humor en een nuchtere aanpak. Ik geloof in de eigen regie en de groeikrachten van personen. Het herstelvermogen van mensen heeft me vaak verrast en geïnspireerd. Het voelt als een voorrecht dat ik vanuit vertrouwen, van zo dichtbij, mag meewandelen in het leven van anderen.

  Als ik vrij ben zoek ik graag de natuur op, ik wandel en kampeer. Ik hou van eten en daarom ook van koken. Mijn andere zintuigen laat ik graag genieten of gruwelen van boeken, film, muziek, kunst en cultuur.

   

   

  Joyce Jacobse

  Trainer/Coach 

  Joyce-Jacobse - Inner-AktieMijn naam is Joyce en ik ben een echte “Keientrekker” (geboren en getogen in Amersfoort). Ik hou ervan om erop uit te gaan met familie of vrienden. Zet mij neer in bijvoorbeeld een escaperoom, workshop keramiek of een theater en je maakt me blij!

  Waar het mij om gaat is dat we samen zijn, kunnen ontspannen en elkaar weten te vinden zodra we dat nodig vinden. Dat laatste geldt ook voor mijn werkende leven. Ik ben ruim 15 jaren werkzaam binnen de uitzendbranche, het UWV en Gemeentes. Mijn kennis van de wet- en regelgeving is groot en ik deel dat graag als er behoefte aan is. Weet ik iets niet, dan zoek ik dat voor je uit! In diverse functies heb ik altijd de verbinding weten te vinden met zowel klant als collega. Door mijn open en eerlijke manier van communicatie denk ik dat we kunnen samenwerken en in beweging blijven.

  Alleen ben je sneller, samen kom je verder!

  Angelien Verkerk

  Praktijkinstructeur Ik Vervoer

  Angelien Kroes-Verkerk - Inner-AktieIk ben Angelien, ik woon in Warnsveld.
  Als praktijkinstructeur voor de opleiding Ik Vervoer ga ik elke dag met de deelnemers op pad, ik laat ze meer rijervaring opdoen en we gaan met- en van elkaar leren. Dit doen we allemaal om ervoor te zorgen dat de mensen met meer zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld onderweg gaan naar de examens én naar financiële zelfstandigheid.

  Ik neem 18 jaar ervaring in het vak personenvervoer mee en vind het erg mooi dit te delen met deze speciale doelgroep.
  De manier waarop Inner-Aktie met de deelnemers werkt voelt voor mij als een warme jas, zeggen wat je doet en doen wat je zegt, dat past bij mij.
  Ik ben blij met mijn plek binnen het mooie team van Inner-Aktie en trots om een schakel te kunnen zijn in de mooie resultaten die we samen met de deelnemers bereiken.

  Saskia van Vilsteren

  Trainer / Coach

  Saskia-van-VilsterenNa mijn afgeronde studie Maatschappelijk werk en dienstverlening heb ik de nodige ervaring opgedaan
  binnen de WMO. Vanuit hier ben ik als ZZP´er gestart onder de naam VER. Ik mag voor Inner-Aktie met kandidaten werken aan hun persoonlijke traject richting werk. Naast enthousiasme en positiviteit breng ik empathie en doorzettingsvermogen mee. Door goed te luisteren naar de behoefte en wensen van mijn kandidaat en deze te koppelen aan kansen, mogelijkheden en zelfreflectie ontstaat er een goede match en gelijkwaardige samenwerking die tot mooie resultaten leidt.
  Kandidaten ondersteunen op hun pad in(innerlijke) ontwikkeling naar het
  terugpakken van de regie op hun eigen leven, verantwoordelijkheid nemen, dit vind ik erg belangrijk. Vanuit hier kan men werken naar en in de Aktie, dit sluit feilloos aan bij de missie en visie van Inner-Aktie

  Noël Vloedgraven

  Trainer / Coach / Managementondersteuning

  Ik heb de opleiding Social Work afgerond. Ik geloof heel erg dat werk meer is dan inkomen alleen, het geeft ook zin en voldoening. Maar hier moet wel de ruimte voor zijn. Dat is een van de redenen dat de visie van Inner-Aktie mij enorm aanspreekt. Samen kijken waar ondersteuning nodig is en waar ik van betekenis kan zijn. Mijn achtergrond ligt binnen Defensie waar ik veel heb geleerd. Bijvoorbeeld heb ik door mijn uitzendingen meer inzicht gekregen in andere culturen. In mijn werk binnen Inner-Aktie heeft het dan ook mijn interesse met mensen te werken die ik kan helpen om hun oorspronkelijke cultuur te verbinden met de cultuur van Nederland. Met het bieden van rust en vertrouwen help ik ze graag een stap verder.

   

  Meike Esselink

  Budgetcoach

  Meike_Inner-AktieAls budgetcoach help ik de kandidaten de laatste stap te zetten naar werk. Wanneer alle trainingen zijn doorlopen en het bijna zover is om aan de slag te gaan, kan iemand ineens heel onzeker worden om het ‘oude’ achter zich te laten. Men vraagt zich af wat er financieel veranderd. Wat gebeurt er met mijn inkomen en toeslagen? Zijn er andere financiële vragen of is er advies nodig? Als budgetcoach wil ik die onzekerheid wegnemen door de kandidaten alvast wat tips mee te geven in de training. Is er meer hulp of advies nodig? Dan maak ik een afspraak met de kandidaat om hier samen naar te kijken en dit uit te zoeken. Daarnaast bied ik een stukje nazorg door de kandidaten de eerste 2 maanden te begeleiden in de nieuwe financiële situatie. Daarmee nemen we de laatste horde weg en kan de kandidaat vol vertrouwen aan de slag.

  Paola Costa

  Trainer / Coach

  Paola Costa - Inner-AktieMet plezier, passie en enthousiasme begeleid, coach en bemiddel ik mensen naar werk. 

  Samen met de kandidaat ga ik op zoek naar de mogelijkheden en de kansen door ze te motiveren en te inspireren. Ik geloof enorm in je eigen kracht staan, waardoor jezelf altijd het beste weet te presenteren. Daarom klopt de match tussen mij en Inner-Aktie ook zo goed. Als jezelf iets behaald hebt dan geeft dat positieve energie en zelfvertrouwen. Als ervaringsdeskundige weet ik welke hobbels er genomen moeten worden om te komen waar je uiteindelijk wil zijn. De angst om die hobbelende weg te bewandelen, het vertrouwende los te laten en uiteindelijke te komen waar je wil zijn, is iets wat ik door mijn coaching probeer te bewerkstelligen. Mijn gesprekken zullen altijd opbouwend zijn, vertrouwen in elkaar krijgen en in gaan op de vraag: wat is er nodig om wel weer aan het werk te kunnen gaan?  Ik geef ze handvaten en inzichten om weer te geloven in zichzelf zodat ze uiteindelijk zelf de actie zullen ondernemen.

  Daarnaast heb ik een uitzendbranche achtergrond waardoor ik de arbeidsmarkt goed in kaart weet te brengen en de kandidaten kan helpen met de bemiddeling naar de betaalde baan.

   

  Anthony Martilia

  Trajectbegeleider / Re-integratiecoach

  Anthony Martilia - Inner-AktieBon bini, mijn naam is Anthony Martilia. Geboren in Curaçao en sinds mijn vierde jaar opgegroeid in Utrecht.

  Met trots zeg ik dat ik nu deel mag uitmaken van het leuke en hartelijke team van Inner-Aktie. De visie van Inner-Aktie draag ik zelf ook al jaren uit, hoe mooi is het wanneer je personen als Shirley tegenkomt die vanuit dezelfde uitgangspunten met mensen werkt?

  Al jaren werk ik als individueel trajectbegeleider / re-integratiecoach.

  In gesprek met mensen zijn, is wat ik het liefst doe. Luisteren waar mensen vandaan komen, waar ze nu staan en waar ze graag naartoe willen. Daarbij hoor ik graag waar mensen energie van krijgen, waar hun talenten liggen en hoe we die samen kunnen inzetten om realistische doelen te bereiken. Het idee dat mensen invloed op hun eigen toekomst hebben, met wat hulp van anderen (gemeenten, een coach, etc.) geeft voldoening Ik help mensen graag bij het maken van weloverwogen, eigen, keuzes maken.Geen korte termijn oplossingen bedenken of overhaaste beslissingen nemen, opgelegd door anderen.
  Dit is ook mijn manier van coachen en begeleiden van mensen. Of dit nu iemand is die ‘van ver komt’ en op zoek is naar zijn / haar eerste baan, een herstellende werknemer of iemand die onlangs het roer heeft omgegooid, persoonlijke aandacht en elkaar betrekken bij het doel, werkt.

  Xandra Zittema

  Junior Trainer / Coach

  Mijn naam is Xandra Zittema, moeder van een zoon en dochter.

  De weg naar mijn droombaan bij Inner-Aktie is een hele lange weg geweest. Een lastig verleden zorgde voor het vormen van een slecht zelfbeeld en niet presteren zoals van mij werd verwacht maakte dat ik nooit echt blij was met wie ik was. Woede, ongeloof, onmacht en verdriet dat is wat ik steeds voelde.

  Na 6 jaar WSNP ben ik een Transformatie Coach Training gaan volgen bij Robert Bridgeman. Hier begon ik mij langzaam te realiseren dat ik vastgeroest zat in het verleden, bleef hangen in de rol van slachtoffer. De oude overtuigingen, de oude patronen moesten doorbroken worden.

  Aansluitend op deze training kwam ik via de gemeente Huizen bij Shirley terecht en volgde ik de training “Ik Ben”. Daar heb ik het inzicht gekregen om nog een stap verder te gaan. Namelijk wat kan ik NU doen om mijn leven betekenis te geven. Ik leerde naar mezelf te kijken met een ‘Ik mag er zijn en ik kan zoveel meer dan ik nu doe!’ Ik zat nog steeds in de bijstand maar met hulp van Inner-Aktie besloot ik dat het tijd was om aan het werk te gaan. Ik heb aangepakt wat er voor handen was, dus ging aan het werk in de horeca.

  Nee, het was niet mijn droombaan maar het maakte me de afgelopen 2 jaar wel financieel zelfstandig. Ik ben veel gaan lezen, volgde trainingen, verdiepte mij in NLP en heb mijn persoonlijke groei doorgezet. Het contact met Shirley is gebleven, ik heb mee mogen lopen met trainen en coachen en (naast mijn drukke baan in de horeca) geïnvesteerd in de ontwikkeling die nodig was om mijn doel te bereiken, ik kan nu zeggen dat ik nu wél ga starten met mijn droombaan!
  Ik ga bij Inner-Aktie aan de slag als Junior Trainer/Coach en dat maakt mij ontzettend gelukkig. Ik weet dat de levenservaring die ik meeneem waardevol gaat zijn voor anderen die het óók lastig vinden het juiste pad te bewandelen.

  Als ik het kan, kan een ander het ook. Het loslaten van het verleden en van oude overtuigingen is zó belangrijk. Geloven in jezelf en de juiste mindset creëren, stap voor stap naar een nieuw leven dat gun ik iedereen.