Wij bellen u terug!

vul uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

  We zijn verhuisd!

  door | 27 november 2022

  We zijn verhuisd!
  Inner-Aktie heeft een nieuw onderkomen! Het pand in Naarden waar wij deel’ bewoners’ van waren zal worden omgebouwd naar een appartementencomplex dus wij wisten dat er een einddatum aan ons verblijf zou zitten. De afgelopen maanden hebben we dus gezocht en gevonden.

  Het was geen liefde op het eerste gezicht moet ik eerlijk zeggen, maar uiteindelijk een perfecte plek. Het pand is een bovenetage met 4 kantoren en een ruimte kantine. We zitten in Bussum, midden op het industrieterrein dus midden tussen potentieel nieuwe werkgevers! En dat heeft echt de doorslag gegeven. Toen onze nieuwe buurman ons donderdag kwam verwelkomen met een lekker broodje werd gelijk al de vraag gesteld, ‘als jullie mensen hebben die graag aan de slag willen, wij hebben vacatures:-)’. En daar was het dus nét om te doen. Hoe gaaf als we niet alleen met onze kandidaten zoeken naar banen maar zelfs ook gevonden worden door werkgevers bij ons in de buurt!

  D-Day
  Afgelopen donderdag was het zover, met een klein team hebben we een grote klus geklaard. Van te voren de dingen goed gepland en op D-Day alles overgezet. En het resultaat is weer echt een plaatje, al zeg ik het zelf. Het heeft de fijne Inner-Aktie vibe waar onze kandidaten blij van worden. Geen gelikte en gelakte meubels maar alles bij elkaar gezocht en gekregen wat zorgt voor een huiselijke en toegankelijke sfeer.
  Vrijdagmiddag mochten we onze eerste gast, opdrachtgever gemeente Rotterdam, al verwelkomen en ook zij waren superenthousiast.

  4 kantoren mensen. Jeetje, wat bijzonder. Mijmerend aan onze kantinetafel bedacht ik me dat het net een écht bedrijf aan het worden is en dat ik nooit had verwacht zover te kunnen komen. Wat ben ik trots en wat doen we mooi werk met elkaar. En we zijn nog lang niet klaar want opdrachtgevers blijven zich aandienen. 2023 kent weer heel veel nieuwe, leuke plannen maar bovenal ook blijven vasthouden aan onze kwaliteit van werken. Groei is alleen leuk als het overzichtelijk en behapbaar blijft en ook dat vraagt hard werken en met je beide benen op de grond blijven staan.

  Maar vooralsnog, we zijn verhuisd en we zijn heel blij met onze plek!
  Mocht je in de buurt zijn, De nieuwe vaart 42 A, 1401 GS Bussum, koffie staat klaar!

  Shirley