Wij bellen u terug!

vul uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

  Get Real-jongerentraining Inner-Aktie

  door | 17 oktober 2022

  Afgelopen vrijdag hebben we na 12 sessies de jongerentraining Get Real afgerond.
  We hebben afgesloten met een knal! ‘De lat ligt hoogt voor de volgende groep’ werd er benoemd vanuit het publiek.
  In de afgelopen weken hebben de jongeren toegewerkt naar deze dag. Hét evenement!

  Het doel van het evenement was om anderen mee te nemen in de ontwikkeling door de training. Er kwamen elementen naar voren die we hebben behandeld in de training. De kandidaten hebben zelf bedacht hoe het evenement ingevuld zou worden. Het enige wat we mee hebben gegeven is dat we graag terug wilden zien welk proces ze hebben doorgemaakt en waar ze naar toe willen. De naam van het evenement werd Golf Con, onder jongeren een bekend fenomeen.

  Samen hebben we de ruimte klaar gemaakt. Voor die tijd is al gedacht aan; aankleding, eten en drinken. De zelfgebakken appeltaart viel in de smaak. Deze kandidaat wil graag de horeca in, dus hij heeft de opdracht gekregen om de mensen te ontvangen en koffie/thee te schenken. De ochtend werd aan elkaar gepraat door een nieuwe klantenservice medewerker/mediamarkt medewerker. Tussendoor hadden ze energizers bedacht, dit omdat dit elke training een enorm succes was. Deze energizers zijn uitgelegd door onze toekomstige onderwijsassistente. En in de pitch van één kandidaat kwam goed naar voren dat haar toekomst droom, in de beauty te werken is. Om daar te komen gaat ze eerst als opstapbaan/broodbaan in de schoonmaak of zorg. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit verantwoordelijkheid nemen is en dat ze moed toont om die opstap baan aan te nemen om toe kunnen werken naar haar droombaan. Dit is voorin jouw levensbus gaan zitten, het stuur in eigen handen nemen zodat jij kan beslissen waar jou levensbus naar toe rijdt!

  Zie je ook de indeling van het programma? Ieder nam zijn/haar toekomstbaan als uitgangspunt en droeg vanuit daar mee in het evenement.
  Wat zijn we ontzettend trots op ze!
  In het publiek was ook het Werkgever Service Punt aanwezig; bedankt Herman de Wijs! Fijn dat je direct kon meedenken richting een baan en/of opleiding. En veel dank aan Maurice Jansen van onze opdrachtgever gemeente Gooisemeren, wat superfijn dat je erbij was, zo’n luisterend oor was en zo enthousiast! Echt heel fijn!

  Paula, sorry Paola(intern grapje😊), wat een topper ben jij! Wat was het leuk om deze training met jou te mogen doen! Bedankt voor je ervaringen en wijsheid.

  Groet,

  Saskia
  Trainer/Coach