Wij bellen u terug!

vul uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

  Geen prijs maar wel een winnaar!

  door | 8 oktober 2022

  Afgelopen donderdag was het zover. De uitreiking van de Innovatieprijs Taxi 2022 waarvoor we waren genomineerd. We waren met een mooi team aan mensen gekomen om het mee te maken. 1 van onze opdrachtgevers, Utrecht waren aanwezig, er waren chauffeurs en er waren lieve familie en vrienden. Zelfs mijn lieve moeder van 81 jaar was naar Houten gekomen om erbij te zijn, onbetaalbaar dat ze erbij was.
  Hoewel we iets meer hadden verwacht van de ceremonie op zich waren wij er klaar voor. We gingen live on Insta en de spanningen waren van alle gezichten af te lezen.
  En..tromgeroffel…tadáááááá…Ahhhhh…..helaas! We zijn niet de winnaar geworden van de innovatieprijs. Ahhhhh…even ging er teleurstelling door ons heen, we hadden het onze chauffeur en onszelf gewoon gegund.
  Maar….veerkracht is ons niet vreemd en we hebben er die avond desondanks een feestje van gemaakt! Heerlijk uit eten geweest met het mooie team en genoten van even op een andere manier samen te zijn.

  En ook al hebben we dus NIET gewonnen, we voelen ons nog steeds winnaar. De nominatie heeft ons een enorme boost gegeven. We zijn bevestigd in ons idee dat we iets heel moois aan het doen zijn. Het heeft ons ertoe geïnspireerd om door te gaan op deze weg. We bereiken samen met onze opdrachtgevers de mooiste resultaten voor de chauffeurs in spé en geven mensen een nieuwe stip op de horizon. Laat ons benadrukken. We zijn GEEN reguliere opleider voor de Taxipas, we zijn een opleider voor al die mensen die een écht langere afstand tot de arbeidsmarkt hebben en voor wie een reguliere opleiding niet haalbaar is.

  We feliciteren uiteraard de winnaar Blueplates met het winnen van de Innovatieprijs, we danken Taxipro voor de nominatie, we danken al onze opdrachtgevers voor het vertrouwen in Inner-Aktie en we danken al onze stemmers voor het stemmen op Ik Vervoer van Inner-Aktie. Ik dank het hardwerkende en enthousiaste team voor hun tomeloze inzet en ondersteuning!
  Maar vooral danken wij de chauffeurs voor het enorme vertrouwen, voor het delen van hun kwetsbaarheid maar vooral voor het harde werken dat zij doen om hun doel te bereiken, leerlingenvervoerchauffeur worden.

  We hebben dan niet gewonnen, maar voelen ons met al deze ontwikkelingen en blijdschap toch een winnaar!

   

  Sprankelende groet,

  Shirley