Wij bellen u terug!

vul uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

  Daar gaat ze…..

  door | 4 november 2022

  Vanmorgen ging mijn telefoon. Altijd wanneer ik dit nummer zie verschijnen weet ik dat ik een enthousiaste kandidaat aan de lijn krijg. Wat een energie! Ze heeft geweldig nieuws! Ze heeft een baan! Er is haar een contract aangeboden, Wow wat gaaf! Wat ontzettend trots ben ik op haar.

  Op zulke momenten denk ik even terug aan het eerste contact, waar en hoe zijn we met elkaar begonnen?  Een eerste indruk kan best intens zijn. Bij haar ook. In tranen hadden we een onlinegesprek; ´En dan moet ik ook nog dit doen en nog dat doen, iedereen verwacht van alles van mij, waar moet ik de tijd vandaan halen? En het geld? Hoe kom ik dan op mijn eventuele werk, de benzine is zóóóóó duur!’ Er waren veel drempels bij aanvang van ons traject. Na een aantal coaching sessies heeft ze de overstap gemaakt naar een groepstraining.

  Ze heeft meegedraaid in de training ‘Ik ben, word én ga!’, een training specifiek gericht op- en met andere alleenstaande moeders.
  Zo’n eerste training is dan best wel even spannend. Hoe gaat ze reageren op mij als trainer, maar ook op de stof en op de groep? Maar alles verdween als sneeuw voor de zon, ze was attent en stond open voor gesprek.
  Waar het eerst in haar beleving nog allemaal lastig en bijna onmogelijk leek gaat ze nu gewoon twee dagen per week beginnen met werken op een basisschool en daarnaast haar opleiding weer oppakken!

  Een heel mooi resultaat waarin we perfect hebben samengewerkt met de consulente van de gemeente Gooisemeren, super bedankt hiervoor! Alles bij elkaar is dit een succesverhaal te noemen.

  En gelukkig blijft ze nog even aangehaakt bij ons. Onze budget coach Meike gaat nog met haar meekijken omdat dit voor de kandidaat veilig voelt en waarde kans op duurzaamheid vergroot. Dus zodra ze haar eerste salaris en aanvullende uitkering is krijg gaat Meike met haar afspreken om ervoor te zorgen dat ze inzicht krijgt hoe om te gaan met dit nieuwe inkomen ten opzichte van bijvoorbeeld toeslagen. Blij dat we ook dit kunnen bieden.

  Trots dat we weer hebben kunnen bijdragen aan een mooie positieve wending van de toekomst van éen van onze deelnemers

  Saskia.